Welkom arrow Nieuws 2017
MENU
SPONSORS
Bastiaans & Van Riet registeraccountants en belastingadviseurs
Dobbelaar.net Consultancy - Because software testing matters !!!
HejaTours Fietsvakanties Mallorca
Hakzo schoenmakerij en sleutelservice
NTFU
AGENDA

Zo 20 aug '17:
Zondagfietsen 80-120 km
Zo 27 aug '17:
Zondagfietsen 80-120 km
ZO 17 sep '17:
Middelharnistocht 120km

*data en evenementen onder voorbehoud

Nieuws 2017
Moederdag 8 mei '16 Afdrukken E-mail
Zondag 8 mei, moederdag!
Vanuit de ALV is besloten om op moederdag en volgende maand op vaderdag, een korter rondje te gaan fietsen en iets later te vertrekken.

Derhalve gaan we komende zondag om 10 uur van start, na de koffie natuurlijk, voor een rondje van 60-70 km. Hierdoor kan een ieder moeders 's ochtends nog verwennen of na terugkomst lekker de hort op te gaan met moeders.
Wil je een langer rondje maken? Is natuurlijk ook geen probleem!

Dus: zondag 8 mei, 10 uur, 60-70 km!!!!!
moederdag.png
 
Donderdag 5 mei '16 Afdrukken E-mail
Donderdag 5 mei: Op deze bijzondere dag is nagenoeg iedereen vrijgesteld van betaalde arbeid.... behalve enkele ploegendiensters....
Dus gaat TC Rijnmond op deze Hemelvaartdag/Bevrijdingsdag een mooi Bevrijdingsrondje maken.

We vertrekken om 9 uur vanaf de kantine, na een bakkie natuurlijk! De bedoeling is dat de weergoden meewerken en dat we dan een mooi rondje gaan maken van zo'n 100 a 120 km lang/kort. 
Mochten er mensen zijn die een korter rondje willen maken, 70-80 km, kan dat natuurlijk ook!
Het wordt weer een mooie dag!
5-mei-bevrijdingsdag.jpg
 
Elfdorpentocht 1 mei '16 Afdrukken E-mail
De Elfdorpentocht wordt op zondag 1 mei 2016 voor de 25e keer verreden. Al 25 jaar kun je tijdens de Elfdorpentocht de mooiste en rustigste plekjes van de Randstad op de fiets ontdekken. Ook dit jaar weer met routes van 25, 45, 80, 125 of 160 kilometer. Deze tocht is in de loop der jaren steeds populairder geworden. In de regio, maar ook steeds meer daarbuiten. De laatste jaren waren er vaak meer dan 1000 fietsers die een van de schitterende routes door het Groene Hart van de Randstad kwamen rijden.

Uiteraard rijden de dames en heren van TC Rijnmond ook deze tocht.
Het is de bedoeling dat de groep de 125km-tocht gaat rijden, al zullen er enkele leden zijn die voor de 80km gaan, maar ook enkele leden die de volle 160km gaan doen.
Wil je met de groep TC Rijnmonders meerijden, zorg dan dat je deze zondag om 8:15 uur bij het clubhuis van Hermes DVS bent. Van daar uit vertrekt de groep naar Maasland, Cafe 't Wapen van Maeslant, Kerkweg 42, alwaar een ieder zich moet inschrijven (kosten NTFU-leden: 3 eurootjes). Of zorg dat je ruim voor 9 uur op je eigen houtje (of fiets) naar Maasland gaat voor de inschrijving. 
We vertrekken vanaf 't Wapen van Maeslant om 9 uur! En, als 't effe kan, neem gepast geld mee!

De routes zijn volledig uitgepijld en kunnen na inschrijving op eigen gelegenheid en in elk gewenst tempo gereden worden, alleen of in groepsverband. 
Er is ook een bezem-/volg-/materiaalwagen aanwezig, zodat in geval van pech hulp geboden kan worden. In deze bus en op een aantal controleposten zijn diverse reservematerialen aanwezig. 

Veel plezier!
capture.png
 
Zondag 24 april '16 Afdrukken E-mail
Zondag 24 april vertrekken de vrouwen en mannen van Toerclub Rijnmond om 9 uur voor een mooi rondje op de racefiets door de provincie.
Ook deze zondag wordt het weer een heerlijke tocht naar "Joost-mag-het-weten". We bepalen voor vertrek met z'n allen waar de rit naar toe gaat. De rit zal zo'n 100 a 120 km lang zijn. Wil je minder kilometers rijden? Ook geen probleem.
Zorg dat je voor 9 uur aanwezig bent voor een bakkie koffie in de kantine van Hermes DVS, Olympiaweg 20 te Schiedam. Na de koffie wordt om 1 minuut voor 9 het startsein gegeven om met de groep op pad te gaan.
Er wordt gereden met een snelheid tussen de 24 en 28 km/uur, zodat iedereen met een beetje conditie het kan bijbenen en volhouden. Mocht het te hard gaan, dan rijden we toch een stukje rustiger?!
Pak je racefiets, je helm en je goede humeur en kom naar TC Rijnmond!
Altijd gezellig!
Tot ziens op zondag 24 april, 9 uur.
wellekome.jpg 
 
Dinsdagavondfietsen'16 Afdrukken E-mail
Het is op dinsdagavond de bedoeling om een mooi rondje te maken waarbij de lengte afhankelijk is van het beschikbare zonlicht. Er zullen twee groepen gevormd worden; de A-ploeg, welke met snelheden van boven de 28 km/u gaan rijden en de B-ploeg, die tussen de 24 en 28 km/h wegtrappen. 

Het vertrek voor beide groepen is om 18:45 uur vanaf de kantine van Hermes DVS.

Tot dinsdagavond!
download.jpg
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 73 - 81 van 591
 
 
(C) 2017 Toerfietsen met TC Rijnmond