Welkom arrow Nieuws 2017
MENU
SPONSORS
Bastiaans & Van Riet registeraccountants en belastingadviseurs
Dobbelaar.net Consultancy - Because software testing matters !!!
HejaTours Fietsvakanties Mallorca
Hakzo schoenmakerij en sleutelservice
NTFU
AGENDA

Zo 20 aug '17:
Zondagfietsen 80-120 km
Zo 27 aug '17:
Zondagfietsen 80-120 km
ZO 17 sep '17:
Middelharnistocht 120km

*data en evenementen onder voorbehoud

Nieuws 2017
VAKANTIETIJD Afdrukken E-mail
De komende periode zijn en gaan er heel wat mensen op vakantie. Sommigen op de fiets, op de motor, met het vliegtuig of privejet, met de auto en een enkeling zelfs met een camper....
Al deze luitjes heel veel plezier gewenst en natuurlijk allemaal weer veilig terug!

Stoppen we dan bij TC Rijnmond met fietsen? Nee, natuurlijk niet!!
In de zomer staan er allerlei prachtige tochten op het programma. Alle tochten starten om 9 uur vanaf de kantine, na de koffie uiteraard! Wel zou het zomaar kunnen dat de kantine (nog) niet open is. Kom dus niet te vroeg, maar zeker niet te laat!!! Zie ook hieronder ergens: de Toerkalender.

Allemaal een prettige zomer toegewenst, wat je ook gaat doen!

Het bestuur van TC Rijnmond
20150724_172353_1.jpg

 
Zondag 3 juli '16 Afdrukken E-mail
Zaterdag 2 juli gaat de Tour de France weer van start. Wat gaan "onze" jongens doen? Etappezeges, of toch voor de trui? We gaan het zien de komende drie weken!

Zondag 3 juli gaat TC Rijnmond weer van start! Geen etappezeges, geen gele, groene, witte of bolletjestrui, maar gewoon in het geel-blauw natuurlijk.
Wat gaan we doen, waar gaan we heen? Gaan we de Tour-Toer doen? Of wordt het de Toer de Frans? Of wordt het een variant hierop? Of wordt het iets anders?
Aan jullie de keuze?
We vertrekken zoals gebruikelijk na de koffie om 9 uur vanaf de kantine! (Kom niet te vroeg; de kans is aanwezig dat het hek nog op slot is....)
ckgjhflwsaavkn3.jpg
 
De Kromme Mijdrecht 26 juni '16 Afdrukken E-mail
Toerclub Rijnmond gaat komende zondag, 26 juni, natuurlijk weer fietsen. Dit keer gaan we fietsen langs de Kromme Mijdrecht.

Deze prachtige tocht, van zo'n 140 km lang, brengt ons via schitterende gebieden, over prachtige fietspaden, uiteindelijk naar Uithoorn.
De gaat o.a. langs het Amstel-Drechtkanaal en natuurlijk de Kromme Mijdrecht. Onderweg zal er ergens (na ca. 70 km), koffie worden gedronken.
Voor deze prachtige tocht heb je niet veel nodig; een racefiets, een beetje conditie, een helm, wat zakgeld en natuurlijk een goed humeur!
Zin om met de gezellige dames en heren van Toerclub Rijnmond mee te fietsen? Kom dan zondag 26 juni voor 9 uur (voor de koffie) naar de kantine van Hermes DVS, Olympiaweg 20 te Schiedam. Om 9 uur klinkt het startsein.

De route kan je 
HIER vinden.
capture2.jpg
 
Vaderdag '16 Afdrukken E-mail
Zondag 19 juni is het Vaderdag!
Om alle papa's in alle rust te laten genieten van een heerlijk ontbijtje en voor een ieder die 's middags paps wil vereren met een bezoekje, gaan we op deze zondag 19 juni pas om 10 uur van start. Ook zal het geen lange tocht worden; zo'n 60 a 70 km, zoals afgesproken op de ALV.
Veel plezier allemaal!
untitled-4.jpg
 
Zondag 12 juni '16 Afdrukken E-mail
Zondag 12 juni gaan de dames en heren van ToerClub Rijnmond er weer op uit voor een mooi rondje op de racefiets.
Op deze dag zal er een mooi rondje worden gefietst van zo'n 100 tot 120 km. Dit gebeurt achter zgn. voorrijders, die een strak tempo hanteren. Dit tempo wordt natuurlijk aangepast aan de conditie van de deelnemers. Bij ons zal het niet gebeuren dat we mensen "achter laten". Samen uit, samen thuis is ons motto.
Ook zal er ergens halverwege een koffiestop worden ingelast om de inwendige mens te versterken met koffie en zonodig een lekker appelpuntje.
Waar we deze zondag naar toe gaan, is nog niet bekend; dit is afhankelijk van de wens van de deelnemers en ook de windrichting speelt hierin een rol.

Dus, wil je ook eens een gezellige tocht maken met de dames en heren van TC Rijnmond? 
Kom dan voor 9 uur naar de kantine van Hermes DVS, Olympiaweg 20 in Schiedam. Na een bakje koffie vertrekken we dan stipt om 9 uur voor een lekker rondje fietsen!
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 64 - 72 van 591
 
 
(C) 2017 Toerfietsen met TC Rijnmond