Welkom arrow Nieuws 2017
MENU
SPONSORS
Bastiaans & Van Riet registeraccountants en belastingadviseurs
Dobbelaar.net Consultancy - Because software testing matters !!!
HejaTours Fietsvakanties Mallorca
Hakzo schoenmakerij en sleutelservice
NTFU
AGENDA

Zo 22 okt '17 10 uur:
Zondagfietsen 80-120km
Zo 29 okt '17 10 uur:
Snerttocht 65-80km

*data en evenementen onder voorbehoud

Nieuws 2017
December 2016 Afdrukken E-mail
VROLIJK KERSTMIS ALLEMAAL!!!
merry_christmas_reindeer_05_h_zps36499370.gif
 
Tandempiloot gezocht Afdrukken E-mail

Hallo,

Ik ontving onlangs onderstaande mail van Rick Brouwer.
Rick is op zoek naar een Tandempiloot (liefst ervaren, maar niet noodzakelijk. Aldoende leert men...) 
Als je dit wel leuk lijkt om te doen,laat het mij dan even weten. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

"Beste heer de Ligt,
Mijn naam is Rick Brouwer, ben 51 jr en komt uit Vlaardingen. Agv slechtziendheid heb ik sinds kort een tandem. Een sportieve lichtgewicht tandem. Zelf ben ik sportief aangelegd en doe ook twee a drie keer in de week hardlopen met een buddy (via Running Blind in Rotterdam). Graag zou ik 1 x opbouwend naar 2 x in de week (het liefst overdag) een lekkere fietstocht willen maken. Hiervoor heb ik een ervaren tandempiloot nodig. Is er binnen uw vereniging lid of vrijwilliger die denkt dat is leuk? Wie weet ga ik het zo leuk vinden om me aan te sluiten bij Toerclub Rijnmond.

Ik hoor graag van u. Zijn er vragen oid stel ze gerust.

Met vriendelijke groet 
Rick Brouwer"

299438_10151162632577710_2073474359_n.jpg 

 
AANMELDEN BAANFIETSCLINIC 21 JAN '16 Afdrukken E-mail

Hallo,
Na de inventarisatie van een paar weken geleden betreffende de belangstelling om met TC Rijnmond een Baanclinic te gaan doen, hebben wij als bestuur besloten om dit, vanwege de positieve reacties, definitief te maken.

Wanneer gaan we de baan op?
-Het gaat gebeuren op 21 januari 2017, tussen 12:00 en 17:00 uur!
Waar gaan we fietsen?
-Op de baan in Alkmaar.
Wat gaat dit kosten?
-Voor de leden 10 euro p.p. Bijdrage vanuit TCR bedraagt 20 euro p.p.
Regeltjes:
-Indien je je binnen twee weken opgeeft, is jouw inschrijving definitief. Dwz, als je achteraf besluit om niet mee te gaan,zijn de volledige kosten (30 euro) voor jou!
-Uiteraard hebben de leden die positief hebben gereageerd, voorrang, ook als zij hebben aangegeven graag mee te willen, maar dat de in de vorige mail aangekondigde datum niet uitkomt. 
-Schrijf je definitief in (ook degene die positief hebben gereageerd) voor woensdag 21 december. Er is plek voor maximaal 20 personen.
Als je niet hebt gereageerd op de vorige mail,kan dit altijd nog natuurlijk. We hebben nog wat plaatsen over. Er geldt dan wel,wie het eerst komt, het eerst maalt!
Indien er na de 21e december blijkt dat er nog plek over is, kunnen er ook introducees mee. Zij betalen echter 30 euro p.p.
-Vervoer is voor eigen rekening (carpoolen, trein,etc).

Info vwb tijden, wat-mee-nemen, etc. Volgt uiteraard nog.
Indien je mee wilt, laat dan ook even weten of je bereid bent om andere leden in jouw auto mee te nemen. Laat ook even weten als je niet kan rijden of gewoon graag met een ander mee wilt rijden.
Voor vragen, je weet me te vinden.

Dus, geef je op voor 21 december bij Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Met vriendelijke groet,

Theo de Ligt

Secretaris TC Rijnmond

 
NTFU-Ledenpas Afdrukken E-mail
Ieder voorjaar was het vaste prik: je nieuwe NTFU-ledenpas was er weer! Dit jaar gaat het iets anders; door de ontwikkelingen binnen Scan&Go en de komst van de digitale ledenpas via Fietssport.nl is het overbodig geworden om jaarlijks een nieuwe pas te versturen. Daarom blijft de ledenpas die op dit moment in je portemonnee of fietstasje zit geldig zolang je lid bent.

Wil jij je ledenpas digitaal? Maak dan een basic account aan op Fietssport.nl en voer op de pagina ‘mijn gegevens’ je lidnummer van de NTFU in. De barcode die je ziet is je ledenpas, maar dan op je mobiel – handig! 
 
update Clinic Baanwielrennen Afdrukken E-mail

TC Rijnmond is voornemens een Clinic Baanwielrennen te organiseren.
Hiervoor willen we heel graag weten of er serieuze belangstelling voor is bij de leden.
Over de kosten en de bijdrage van de penningmeester kunnen we nog weinig kwijt; dit is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers en op welke baan er wordt gereden.
Bij een hele ruwe inschatting over de kosten zal dit ca. 30 euro pp. gaan kosten. Uiteraard zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn vwb de bijdrage van TC Rijnmond.

Een datum is nog niet voorhanden, maar wel in 2017, januari of februari. Om e.e.a. vast te leggen is het noodzakelijk dat we heel snel antwoord van jullie krijgen of je hier serieuze belangstelling voor hebt.

Zo ja, stuur dan UITERLIJK 27 NOVEMBER een mailtje naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

baanwielrennen_1.jpg

 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 55 - 63 van 605
 
 
(C) 2017 Toerfietsen met TC Rijnmond