Welkom arrow Nieuws 2017
MENU
SPONSORS
Bastiaans & Van Riet registeraccountants en belastingadviseurs
Dobbelaar.net Consultancy - Because software testing matters !!!
HejaTours Fietsvakanties Mallorca
Hakzo schoenmakerij en sleutelservice
NTFU
AGENDA

Zo 20 aug '17:
Zondagfietsen 80-120 km
Zo 27 aug '17:
Zondagfietsen 80-120 km
ZO 17 sep '17:
Middelharnistocht 120km

*data en evenementen onder voorbehoud

Nieuws 2017
Elfstedentocht 2017 Afdrukken E-mail

Elfstedentocht inschrijving Pinkstermaandag 5 Juni 2017

Hallo allemaal,
Bij deze wil ik jullie laten weten dat de Elfstedentocht inschrijving start op 1 december a.s. Wij willen deze gaan rijden op Pinkstermaandag 5 Juni 2017 met tot nu toe : Frans, Jan, Willem, Hans, Gerrit, Wim, Frank en ik. Plus nog een aantal anderen misschien.
Dus middels deze weg willen wij informeren of er nog meerdere zijn die (misschien) ook mee willen. Het vervoer is zo veel mogelijk geregeld, dus daar hoef je niet over in de war te zitten. De afstand is natuurlijk de welbekende ongeveer 235 km maar daar kan je tot 00:00 's nachts over doen,:HHHgemiddelde MAG niet hoger liggen dan 25, dat is één van de reglementen, dus de snelheid ligt vrij laag is voor eenieder acceptabel lijkt mij.

Dus schroom niet en laat het mij of Hans weten of je meegaat. Dan kunnen wij er een groepsinschrijving van maken in plaats van individueel want anders heb je zoveel verschillende starttijden, ALS we al uitgeloot worden en startbewijzen krijgen. Een kaartje kost meen ik 20,00 €
Misschien zijn er mensen die van tevoren al willen gaan en overnachten, dat zul je zelf moeten regelen en anders vertrekken we vrij vroeg vanuit omgeving Schiedam. Je kan mij mailen met vragen op 
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  of bellen mag ook op 06-83597303

Nog wat meer info kan je hier lezen : http://www.fietselfstedentocht.frl/

Groet,
    Marco 

 
Kleding passen 18 nov '16 Afdrukken E-mail
Voor en na de Algemene Ledenvergadering bestaat de mogelijkheid om fietskleding te passen.
Hiervoor is een grote tas met diverse kleding en in diverse maten beschikbaar gesteld door Bioracer.
Voor de nieuwe leden een mooi moment om eindelijk ook zo'n mooie blauw-gele combinatie aan te schaffen en voor de andere leden het moment om kleding te vervangen of toch maar dat lekkere wintershirt te bestellen.
Tot vrijdag!
 
Algemene Ledenvergadering 18 november 2016 Afdrukken E-mail
Komende vrijdag, 18 november, wordt de Ledenvergadering TC Rijnmond gehouden.
Wie? De leden van TC Rijnmond
Waar? In de kantine van Hermes DVS
Hoe laat? 20:00 uur
poetin-spreekt-met-rouhani-en-castro-tijdens-algemene-vergadering-vn.jpg
 
WINTERFIETSEN 2017 Afdrukken E-mail
Het Zondagfietsen is omgetoverd tot Winterfietsen en zal, ijs en weder dienende, om 10 van start gaan vanaf de kantine van Hermes DVS.
Het DIDO-fietsen blijft, ijs en weder dienende, gewoon doorgaan en wordt er op dinsdag en donderdag om 10uur gestart vanaf het clubhuis.
Mogelijk is er niet altijd een sleuteldrager aanwezig om op tijd de deur te openen. Dus komt niet te vroeg, maar zeker niet te laat!
Prettige winter!

your_winter_bike_is_here_1379679894.jpg
 
SNERTRIT 30 okt '16 Afdrukken E-mail

Aanstaande zondag staat de Snertrit op het program. Nee, het is geen snert-rit, maar een rit met snert aan het eind. Erwtensoep dus...

Het is de bedoeling om met twee groepen om 10 uur na de koffie te vertrekken; De C-ploeg, iets rustiger tempo en een kilometer of 60. De B-ploeg, normaal tempo en zo'n 80 kilometer. Misschien zelfs wel drie ploegen als er genoeg gegadigden zijn voor de A-ploeg. 

Heb je geen tijd/fiets/motivatie/etc om mee te fietsen, maar wil je wel erwtensoep eten, kom dan rond een uur of 1 naar de kantine voor een kopje snert!!!

Oja, niet vergeten: de klok gaat dit weekend een uurtje terug, dus mag je een uurtje langer slapen!

erwtensoep1.jpgwintertijd.jpg 

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 46 - 54 van 591
 
 
(C) 2017 Toerfietsen met TC Rijnmond