Welkom arrow Nieuws 2017
MENU
SPONSORS
Bastiaans & Van Riet registeraccountants en belastingadviseurs
Dobbelaar.net Consultancy - Because software testing matters !!!
HejaTours Fietsvakanties Mallorca
Hakzo schoenmakerij en sleutelservice
NTFU
AGENDA

ZO 25 juni '17:
KOPPELTIJDRIT ? km
CLUBDAG BBQ

Zo 2 juLi '17:
Zondagfietsen 80-120 km
Za 8 juLi '17:
Zaterdagfietsen 80-120 km
Zo 16 juLi '17:
Zondagfietsen 80-120 km
Zo 23 juLi '17:
Zondagfietsen 80-120 km
Zo 30 juLi '17:
Zondagfietsen 80-120 km
Zo 6 aug '17:
Zondagfietsen 80-120 km
Za 12 aug '17:
Zaterdagfietsen 80-120 km
Zo 20 aug '17:
Zondagfietsen 80-120 km
Zo 27 aug '17:
Zondagfietsen 80-120 km
ZO 17 sep '17:
Middelharnistocht 120km

*data en evenementen onder voorbehoud

Nieuws 2017
AANMELDEN BAANFIETSCLINIC 21 JAN '16 Afdrukken E-mail

Hallo,
Na de inventarisatie van een paar weken geleden betreffende de belangstelling om met TC Rijnmond een Baanclinic te gaan doen, hebben wij als bestuur besloten om dit, vanwege de positieve reacties, definitief te maken.

Wanneer gaan we de baan op?
-Het gaat gebeuren op 21 januari 2017, tussen 12:00 en 17:00 uur!
Waar gaan we fietsen?
-Op de baan in Alkmaar.
Wat gaat dit kosten?
-Voor de leden 10 euro p.p. Bijdrage vanuit TCR bedraagt 20 euro p.p.
Regeltjes:
-Indien je je binnen twee weken opgeeft, is jouw inschrijving definitief. Dwz, als je achteraf besluit om niet mee te gaan,zijn de volledige kosten (30 euro) voor jou!
-Uiteraard hebben de leden die positief hebben gereageerd, voorrang, ook als zij hebben aangegeven graag mee te willen, maar dat de in de vorige mail aangekondigde datum niet uitkomt. 
-Schrijf je definitief in (ook degene die positief hebben gereageerd) voor woensdag 21 december. Er is plek voor maximaal 20 personen.
Als je niet hebt gereageerd op de vorige mail,kan dit altijd nog natuurlijk. We hebben nog wat plaatsen over. Er geldt dan wel,wie het eerst komt, het eerst maalt!
Indien er na de 21e december blijkt dat er nog plek over is, kunnen er ook introducees mee. Zij betalen echter 30 euro p.p.
-Vervoer is voor eigen rekening (carpoolen, trein,etc).

Info vwb tijden, wat-mee-nemen, etc. Volgt uiteraard nog.
Indien je mee wilt, laat dan ook even weten of je bereid bent om andere leden in jouw auto mee te nemen. Laat ook even weten als je niet kan rijden of gewoon graag met een ander mee wilt rijden.
Voor vragen, je weet me te vinden.

Dus, geef je op voor 21 december bij Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Met vriendelijke groet,

Theo de Ligt

Secretaris TC Rijnmond

 
NTFU-Ledenpas Afdrukken E-mail
Ieder voorjaar was het vaste prik: je nieuwe NTFU-ledenpas was er weer! Dit jaar gaat het iets anders; door de ontwikkelingen binnen Scan&Go en de komst van de digitale ledenpas via Fietssport.nl is het overbodig geworden om jaarlijks een nieuwe pas te versturen. Daarom blijft de ledenpas die op dit moment in je portemonnee of fietstasje zit geldig zolang je lid bent.

Wil jij je ledenpas digitaal? Maak dan een basic account aan op Fietssport.nl en voer op de pagina ‘mijn gegevens’ je lidnummer van de NTFU in. De barcode die je ziet is je ledenpas, maar dan op je mobiel – handig! 
 
update Clinic Baanwielrennen Afdrukken E-mail

TC Rijnmond is voornemens een Clinic Baanwielrennen te organiseren.
Hiervoor willen we heel graag weten of er serieuze belangstelling voor is bij de leden.
Over de kosten en de bijdrage van de penningmeester kunnen we nog weinig kwijt; dit is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers en op welke baan er wordt gereden.
Bij een hele ruwe inschatting over de kosten zal dit ca. 30 euro pp. gaan kosten. Uiteraard zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn vwb de bijdrage van TC Rijnmond.

Een datum is nog niet voorhanden, maar wel in 2017, januari of februari. Om e.e.a. vast te leggen is het noodzakelijk dat we heel snel antwoord van jullie krijgen of je hier serieuze belangstelling voor hebt.

Zo ja, stuur dan UITERLIJK 27 NOVEMBER een mailtje naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

baanwielrennen_1.jpg

 

 
Elfstedentocht 2017 Afdrukken E-mail

Elfstedentocht inschrijving Pinkstermaandag 5 Juni 2017

Hallo allemaal,
Bij deze wil ik jullie laten weten dat de Elfstedentocht inschrijving start op 1 december a.s. Wij willen deze gaan rijden op Pinkstermaandag 5 Juni 2017 met tot nu toe : Frans, Jan, Willem, Hans, Gerrit, Wim, Frank en ik. Plus nog een aantal anderen misschien.
Dus middels deze weg willen wij informeren of er nog meerdere zijn die (misschien) ook mee willen. Het vervoer is zo veel mogelijk geregeld, dus daar hoef je niet over in de war te zitten. De afstand is natuurlijk de welbekende ongeveer 235 km maar daar kan je tot 00:00 's nachts over doen,:HHHgemiddelde MAG niet hoger liggen dan 25, dat is één van de reglementen, dus de snelheid ligt vrij laag is voor eenieder acceptabel lijkt mij.

Dus schroom niet en laat het mij of Hans weten of je meegaat. Dan kunnen wij er een groepsinschrijving van maken in plaats van individueel want anders heb je zoveel verschillende starttijden, ALS we al uitgeloot worden en startbewijzen krijgen. Een kaartje kost meen ik 20,00 €
Misschien zijn er mensen die van tevoren al willen gaan en overnachten, dat zul je zelf moeten regelen en anders vertrekken we vrij vroeg vanuit omgeving Schiedam. Je kan mij mailen met vragen op 
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  of bellen mag ook op 06-83597303

Nog wat meer info kan je hier lezen : http://www.fietselfstedentocht.frl/

Groet,
    Marco 

 
Kleding passen 18 nov '16 Afdrukken E-mail
Voor en na de Algemene Ledenvergadering bestaat de mogelijkheid om fietskleding te passen.
Hiervoor is een grote tas met diverse kleding en in diverse maten beschikbaar gesteld door Bioracer.
Voor de nieuwe leden een mooi moment om eindelijk ook zo'n mooie blauw-gele combinatie aan te schaffen en voor de andere leden het moment om kleding te vervangen of toch maar dat lekkere wintershirt te bestellen.
Tot vrijdag!
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 37 - 45 van 585
 
 
(C) 2017 Toerfietsen met TC Rijnmond