Welkom arrow Nieuws 2017
MENU
SPONSORS
Bastiaans & Van Riet registeraccountants en belastingadviseurs
Dobbelaar.net Consultancy - Because software testing matters !!!
HejaTours Fietsvakanties Mallorca
Hakzo schoenmakerij en sleutelservice
NTFU
AGENDA

Zo 22 okt '17 10 uur:
Zondagfietsen 80-120km
Zo 29 okt '17 10 uur:
Snerttocht 65-80km

*data en evenementen onder voorbehoud

Nieuws 2017
Zondag 2 juli '17 Afdrukken E-mail
Het wordt komende zondag prima fietsweer, dus gaan we er weer op uit voor een mooi rondje van zo'n 80 tot 120 km. Waar naar toe? Roept u maar! We vertrekken om 9 uur vanaf de kantine van Hermes DVS, uiteraard na de koffie!
 
De Clubkampioenen 2017 Afdrukken E-mail
JOHANNA EN ERWIN! VAN HARTE GEFELICITEERD!
img_0257-test.jpg
 
Koppeltijdrit 2017 Afdrukken E-mail

Dit jaar is er voor gekozen om de Koppeltijdrit/clubdag op een andere datum te houden. Het afgelopen jaar was de opkomst niet erg hoog; met deze datumwijziging hopen we op heel wat meer deelnemers. Dus doe mee met de

Koppeltijdrit 2017

Deze zal dit keer op
zondag 25 juni gaan plaatsvinden.

 

In koppels van twee personen zal er een uitgepijlde tocht worden gereden van ca. 30 tot 60 km. Elk koppel start een aantal minuten na het vorige koppel. Om hier een wedstrijdelement van te maken, moeten jullie zelf het gemiddelde tempo opgeven. Als je met je maatje niet al te hard wil rijden, geef je bijv. 25,87 km/h op. Wil je harder rijden, dan geef je dus een hogere gemiddelde snelheid op. De bedoeling is, dat je deze snelheid tijdens het rondje dus zo dicht mogelijk benadert. Echter, je zal dat op gevoel moeten doen, want fietstellers, GPS’en, horloges, notebooks, drones, etc, zijn ten strengste verboden!!!!!!! Het maakt dus niet uit of je oerend hard gaat of iets minder snel, het gaat erom dat je het opgegeven gemiddelde zo dicht mogelijk benadert. 
Het koppel wat het door hen opgegeven gemiddelde het dichtste heeft benaderd, mag zich een jaar lang CLUBKAMPIOEN 2017 noemen!!! Uiteraard is er voor de winnaars de eeuwige roem en een tastbaar aandenken klaargelegd.

Tussen 9 en half 10 uur kan je terecht in de kantine voor de inschrijving en de koffie. Hierna zal onder notarieel toezicht de loting plaatsvinden, waarna de gevormde koppels zich kunnen beraden over de te rijden (gemiddelde) snelheid.

Na terugkomst kan je even naar huis om te douchen en je wederhelft op te halen, want vanaf drie uur is de kantine weer open en vanaf een uur of vier zal de BBQ in vuur en vlam staan. Dit kan/mag/zal gepaard gaan met de benodigde drankjes, als het maar gezellig is! Dit zal tot ongeveer zeven uur duren, zodat iedereen op tijd thuis is om Studio Sport te gaan kijken!

Dus, kom op als je durft en onttroon Jan en Richard!!!

 
Zaterdag 17 juni '17 Afdrukken E-mail
Dit weekend staat er weer ZATERDAGFIETSEN op het program.
Waar we naar toe gaan, is nog een verrassing. Tipje van de sluier: Haringvliet, Uitkijktoren, Hollandsch diep, Oude tonge, Ooltgensplaat, Den Bommel.
De tocht zal zo'n 120 km lang zijn.

Benieuwd waar we naar toe gaan? Kom dan zaterdag de 17e voor 9 uur naar de kantine van HermesDVS. We vertrekken om 9 uur na de koffie!


 
Kromme Mijdrechttoer 11 juni '17 Afdrukken E-mail
Zondag 11 juni om 8 uur staat de klassieker Kromme Mijdrechttoer op het programma.
Deze 140 km lange tocht brengt ons uiteindelijk in Uithoorn, waar (mogelijk) de inwendige mens kan worden voorzien van koffie, cola, appelpunten en andere lekkernijen. Mocht je de 140 km teveel vinden, dan zijn er genoeg mogelijkheden om de route in te korten. Zie hiervoor de 
route "Kromme Mijdrecht".
Maar let op: voor deze tocht vertrekken we niet om 9 uur, maar om 8 uur vanaf de kantine van HermesDVS, mogelijk na de koffie!
kromme-mijdrecht.jpg
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 19 - 27 van 605
 
 
(C) 2017 Toerfietsen met TC Rijnmond