Jubileum 15 Juni TCR 40 jaar.

Op zaterdag 15 juni bestaat onze TC 40 jaar en dat willen we op gepaste wijze vieren met de leden. Het bestuur heeft onze vaste sponsoren aangeschreven en dat is gehonoreerd. Zo kunnen we op die dag zelfs fietsen in een stijlvol jubileumshirt, geweldig toch! Programma; op zaterdag om 9:30 verzamelen en de shirts worden uitgereikt. Snel omkleden zodat we om 9:45 een mooie groepsfoto kunnen maken. Deze groepsfoto willen we gebruiken op de website als dank naar de sponsoren. Daarna een speech van de burgemeester en als die niet kan, wil onze trouwe voorzitter Frank er ook wel voor gaan.

Het programma ziet er dan als volgt uit; om 10:15  vertrekken we voor een mooie fietsrit van ongeveer 100km. Halverwege stoppen we voor een koffiebreak met appeltaart en slagroom dit geheel op kosten van de club. Rond de klok van drie uur zijn we wel weer terug van deze fietstocht dan kan je bij HDVS douchen of anders thuis. Daarna hopen we je weer terug te zien voor de borrel en het buffet. Natuurlijk mag je ook je echtgenoot/echtgenote meenemen. Ook oud-leden zijn welkom laat dan via de mail tcrijnmond@gmail.com weten of je komt.

Aan de TCR leden, via de mail tcrijnmond@gmail.com wil ik het volgende van je weten:
– Ja, ik wil graag het jubileumshirt Maat 3 of 4 of 5 of etc.. KM (korte mouw) of LM (lange mouw) kiest u voor de LM optie dan moet u wel €12,50 direct overmaken naar de rekening van de club, niet mee wachten.
– Ja, ik neem deel aan de rit.
– Ja, ik neem deel aan buffet en ik kom met 1/2 personen.

Uiterlijk 28 februari wil ik uw keuze binnen hebben zodat ik in maart de kleding bij Bio-Racer kan bestellen.

            

Reacties zijn gesloten.